ArlinaColvin824

From LVSKB
Jump to: navigation, search

Sjökort - Jag äger en båt och mitt jobb skulle vara att ta människor för seglatser som roligt och äventyrligt. Vanligtvis varje helg jag kommer att vara nära havet och turister som väljer att forska i havet närmar mig. I föra dem till närbelägna ön eller kanske ta dem till kärnan havet där det inte finns någon sikte mark. jag har en gammal sjökort med mig att hjälpa mig under resan.

Sakta i anmärkte att dessa sjökort är föråldrade därför mig började hålla den för många referens. Med hjälp av denna sjökort jag gjorde innan finna alla landskap, vattendjup och mark höjd innanför omgivande platsen. Det använda it jag har misslyckats ofta att upptäcka min väg tillbaka.

Sjökort - Jag undrar samt för att få en bra lösning för denna problem, eftersom de som brukade räkna med mig för alla seglingsäventyr var att bli irriterad med denna. Även många senaste ändringarna vanligtvis inte föreslås för sjökort.

Lyckligtvis en dag I snubblat på förstå om Avancerat marina teknik som kallas C-karta. Jag brukade vara nyfiken att veta mer om dem och hur de kan vara användbart. C-karta är utmärkt att utnyttja och det gjort mina segling expeditioner lättare. Eftersom C-Map är säkert en digitalkamera jag var i stånd att uppdatering var och en av de förändringar i topografi, geografi, säsong klimatet, variation grundligt vatten och mark, vår planets magnetfält, tidvatten etc.

C-map - Senare Jag fick den helt nya versionen av C-Map kallas C-Map Max, som kan vara mycket mer Avancerat än tidigare versioner. jag hade varit kunna spår mina egna, personliga plats lätt i havet. jag hade varit kunna put en komplett pausa och gå vilse i centrum av havet. Även Jag kan Spara som helst i havet, som jag kan hämta när och kan nå platsen ännu en gång. Nu kan jag undersöka många nya regioner i havet och sparat den Om C-Map Max minne, det kommer att hjälpa mig ta alla turister till folket fantastiska platser. Det kan vara uppdateras 2 till 3 gånger varje år få alla uppdaterade Information om haven.